Creata de Antreprenori pentru Antreprenori

O platforma modulara care sa rezolve, sa organizeze si chiar sa automatizeze cat mai mult din activitatea unei firme din categoria IMM.

OKEY HomePage

Tetapolis si OKEY iti ofera posibilitatea de a folosi gratuit platforma online de administrare eficienta a startup-ului tau pentru o perioada de 3 ani. Gasesti mai jos pe aceasta pagina informatii despre OKEY si link-ul de inregistrare (SIGN UP).

PENTRU AFACEREA TA

I

EFICIENTA SPORITA

Folosind functionalitatile pe care ti le ofera platforma, tu si angajatii tai veti putea realiza mai multe activitati intr-un timp mai scurt.

I

CRESTEREA CAPACITATII DE DEZVOLTARE

Fiind mai eficient, veti avea mai mult timp si resurse pentru noi activitati, pentru cresterea si dezvoltarea afacerii.

I

COLABORARE

Toti angajatii tai pot avea acces simultan la informatii. Pot lucra astfel mai eficient, avand vizibilitate asupra a ceea ce lucreaza fiecare.

I

MOBILITATE SI ACCESIBILITATE

Ai acces la informatii detaliate si centralizate de oriunde, oricand. Nu mai e nevoie sa astepti inchiderea de luna. Acest lucru te va ajuta sa iei decizii in cunostinta de cauza.

READY FOR BUSINESS?

Iti oferim un set de functionalitati care te vor ajuta sa castigi: timp, bani, oameni. Te ajutam sa devii mai eficient, sa-ti conduci afacerea in cunostinta de cauza, de oriunde, oricand.
i

FACTURATOR

Functionalitati principale: facturare, facturi recurente, urmarire si alocare incasari, notificare prin e-mail si sms a clientilor la emitere factura, emitere si gestionare de devize de lucrari, avize de insotire marfa, registru de casa, nomenclator de produse si servicii, rapoarte specifice, gestionare facturi furnizori cu urmarire scadente, plati.

m

DOCUMENTE

Ofera un spatiu de stocare in cloud intre 10-30Gb, in functie de planul tarifar ales. Permite managementul documentelor (fisiere, foldere): upload, stergere, modificare, etichetare, cautare.

CALENDAR

Calendarul de activitati iti permite sa ai o agenda organizata. Trimite notificari prin e-mail si sms pentru a-ti aduce aminte ca ai o intalnire, un telefon de dat, etc. Iti poti gestiona agenda la minut.

MANAGEMENTUL VANZARILOR SI AL CLIENTILOR (CRM)

Functionalitati principale: managementul oportunitatilor, contractelor, activitatilor departamentului de vanzari, gestionarea clientilor, a potentialilor clienti, a furnizorilor. Vezi totul instant, pipeline, rate de conversie, vezi efortul depus pentru atragerea de noi clienti, printr-o serie de rapoarte, grafice si analize specifice.

+

REGISTRU DE CORESPONDENTA

Iti ofera posibilitatea de a gestiona registrul de intrari-iesiri intr-o maniera organizata, electronica. Cauti si gasesti rapid orice document inregistrat. Aplicatia iti genereaza automat si numerele de inregistrare.

DASHBOARD INTELIGENT

DASHBOARD-ul aplicatiei este inteligent, iti permite sa surprinzi tot business-ul dintr-o singura privire si in acelasi timp sa ai acces rapid la modulele aplicatiei.

Pin It on Pinterest